tirsdag den 8. september 2015

Velkommen til søskendekursus - september

Så er vi helt klar til at byde dig og dine forældre velkommen til søskendekursus september på Ådalskolen der begynder på lørdag. Vi glæder os til rigtig meget til at se jer og vi håber, at du selvfølgelig har fået dit deltagerbrev med posten. 

Vi begynder kl. 09.00 og har arrangeret lidt morgenmad med te og kakao til jer. Derefter tager vi hul på kurset, lærer hinanden bedre at kende, vi fortæller om søskendekurset og vi leger forskellige ryste sammen lege i gymnastiksalen. Efter en times tid tager dine forældre hjem og de henter dig igen midt på eftermiddagen. Vi glæder os til at lære dig at kende og vi glæder os til at alle jer søskende samles til et spændende kursus i dette efterår. 

Vi håber også på, at du har masser af spørgsmål og har masser at fortælle. På den måde er du nemlig med til at sætte dit præg på søskendekurset og du skal huske på, at dine erfaringer og oplevelser meget ofte kan være en rigtig god hjælp og støtte til andre søskende. Vi glæder os i hvert fald til på lørdag, vi har sommerfugle i maven og kan næsten ikke vente. 

Kan du have en rigtig god uge, hvad end du skal lave i skolen eller i fritiden og så ses vi bare på lørdag.

De bedste hilsner
Birgit, John og Birgitte


PS: Husk tøj efter vejrudsigten. Vi krydser fingre for tørvejr.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar