lørdag den 12. september 2015

Søskendekurset kom fantastisk godt fra start takket være jer

I dag kom endnu et søskendekursus super godt i gang. Den "røde løber er rullet ud”, flagene blafre efterårsagtigt i skolegården, faklerne er tændt så børn og deres forældre tydeligt kan se, at det er her der sker noget. Den allerførste søskendelørdag er netop begyndt og 15 søskende er tilmeldt. De har aldrig før set hinanden og derfor er der naturligvis mange "sommerfugle i maven". I tænker sikkert, hvad skal jeg egentlig her…hvad er et søskendekursus….er de andre børn søde ved mig…får jeg nogle nye kammerater og en masse lignende tanker og hvordan er de voksne. Det er helt normale tanker, når man møde nye mennesker for første gang, men hver gang oplever vi det samme. I begyndelsen er I alle stille men efter en times tid løftes stemningen markant. Det er dejligt for det fortæller os, at der hygges og vi alle har det dejligt i hinandens samvær. Tusind tak til jer alle sammen og vi håber I kom godt hjem.


John Frandsen som er en af gruppelederne bag søskendekurserne fortæller at der i år har været en meget stor søgning på en kursusplads. Det er vi selvfølgelig meget glade for fordi det tydeligt fortæller os, at det er det rigtige vi gør. At tilbyde søskendekurser med et godt, sjovt og seriøst indhold er meget støttende for børnene og familierne og processen er med til at give den støtte som mange af dem fortæller, at de har brug for.
Vi glæder os alle 3 til at lære jer meget bedre at kende, vi byder dig hjertelig velkommen til søskendekurset på Ådalskolen og ser frem til de mange positive, lærerige og fornøjelige timer sammen med dig.

De bedste hilsner
Birgit, Birgitte og John

Ingen kommentarer:

Send en kommentar