mandag den 17. august 2015

Vi holder tungen lige i munden

Det er altid en helt særlig oplevelse at lave deltagerbreve til jer søskende som skal med på søskendekursus. En oplevelse som hver gang er præget af spænding og store forventninger. At mødes med jer for første gang og lære hinanden at kende og efter kort tid synes vi, at vi har kendt hinanden i meget lang tid. Alle møder op med et åbent sind og var klar til at møde nye mennesker og potentielle venner/veninder og med "sommerfugle i maven" det ved vi godt. Sådan er det hver gang og vi skal nok love, at vi tager os super godt af dig.

I dag sender vi sendt en ny stak farvede breve afsted og vi glæder os rigtig meget til at se jer og lære jer at kende. Vi forventer at I modtager brevene i løbet af 2-3 dage da vi har sendt det med B post. Skriv endelig til os, hvis I ikke har fået deltagerbrevet midt på ugen. 

Her på bloggen vil vi fortsætte med at skrive om søskendekurset og lægge gode billeder op. Vi vil skrive om søskendekursets aktiviteter, programmet og hvad der sker undervejs, som andre kan lære af. Vores intention er at fortælle om det du lærer, præsentere gode citater fra dig og naturligvis give et indblik i søskendekursets opbygning til glæde for kommende søskendebørn. Vi håber, at I vil tage godt imod bloggen og meget gerne kommentere undervejs. Husk på at vi afvikler 2 søskendekurser sideløbende med hinanden og vi skal nok gøre vores til at holde ”tungen lige i munden”.

De bedste hilsner og på snarlig gensyn

Birgitte, Birgit og John 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar