mandag den 23. marts 2015

Søskendekurset kom fantastisk godt fra start - takket være jer søskende

At lære hinanden godt at kende og blive blandet på kryds og tværs er med til at give sammenhold
Søskendekurset begynder med en velkomst, morgenmad og en række sjove navnelege

Lørdagens søskendekursus begynder med en fantastisk velkomst, ”den røde løber er rullet ud”, flagene er sat i skolegården og faklerne er tændt så børn og deres forældre tydeligt kan finde vej og se, at det er her der sker noget. Den allerførste søskendelørdag er netop begyndt og 14 søskende er tilmeldt. De har aldrig før set hinanden og derfor er der naturligvis mange "sommerfugle i maven". De tænker sikkert, hvad skal jeg egentlig her…hvad er et søskendekursus….er de andre børn søde ved mig…får jeg nogle nye kammerater og en masse lignende tanker og hvordan er de voksne.
John Frandsen som er en af gruppelederne bag søskendekurserne fortæller at der i år har været en meget stor søgning på en kursusplads. Det er vi selvfølgelig meget glade for fordi det tydeligt fortæller os, at det er det rigtige vi gør. At tilbyde søskendekurser med et godt, sjovt og seriøst indhold er meget støttende for børnene og deres familier og kursusprocessen er med til at give den støtte som mange af dem fortæller, at de har.
Vi glæder os alle 3 til at lære de mange nye børn at kende, vi byder jer hjertelig velkommen til søskendekurset på Ådalskolen og ser frem til de mange positive, lærerige og fornøjelige timer sammen med jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar