søndag den 26. september 2021

Tak for idag

Kære søskende

Tak for en rigtig god lørdag på Ådalskolen i Ringsted. Så var vi samlet til lørdag 2 og vi er nu halvvejs igennem søskendekurset. Sikke hurtigt tiden går. Vi synes det er rigtig sjovt og hyggeligt at være sammen med jer. I er gode til at deltage i aktiviteterne, fortælle, forklare og ikke mindst have det sjovt med hinanden.

Idag prøvede vi flere aktiviteter.

1. Min søskende og jeg. En aktivitet i små grupper hvor vi talte om diagnoser, handicaps og vi satte et særligt fokus på din bror eller søsters handicap. I ved en masse allerede også på et meget højt niveau. Det er jer som er eksperterne og jer som til daglig lever sammen med en bror eller søster med særlige udfordringer. Som I hørte er jeres erfaringer meget forskellige men I hørte også der var en lang række ligheder.

2. Efter frokost blev I inviteret med til Tankernes hus. En aktivitet som handler om at lære og forstå, hvorfra vores tanker kommer fra og hvilken styrke vores tanker i virkeligheden har. Vi talte om grønne-, røde-, og grå tanker og hvordan de påvirker alle sammen påvirker os. At forstå sammenhængen mellem vores tanker, følelser og vores adfærd er en svær øvelse men vi synes virkelig, at I alle gav den max gas. Øv jer lidt I at tænke over, hvordan I tænker og når I en dag er sure eller triste så tænk over, hvilken tanke som egentlig er "på spil lige nu".


Vi glæder os rigtig meget til, at vi snart skal på søskendecamp. Hold øje med postkassen når vi om en god uges tid sender jer et deltagerbrev.

De bedste hilsner

Gitte, Nadia og John

Ingen kommentarer:

Send en kommentar