søndag den 21. april 2024

Fantastisk søskendelørdag på Ådalskolen


Endnu en fantastisk søskendelørdag som bare gik alt for hurtigt. I jeres selskab løber tiden simpelthen bare for stærkt. Det er selvfølgelig et super positivt tegn og vi synes vi havde en virkelig god og lærerig dag. Tusind tak for det og fordi I er så gode til at byde ind.

Vi lavede flere gode aktiviteter - blandt andet gik I på jagt efter visdommens nøgler. En aktivitet som handler om at blive klogere på den diagnose som jeres bror eller søster har. En diagnose er en slags overskrift på en tilstand og selvom nogle af jeres søskende kan have den samme diagnose kan deres udtryk være meget forskellige. Det fik vi en rigtig god snak om.

Vi kom også omkring grimt sprog, udadreagerende adfærd, drillerier, tvivl og simpelt hen: Hvad betyder ADHD?

Senere havde vi pause, en lækker frokost, stikbold i gymnastiksalen og hygge i sanserummet.

Efter frokost skulle vi lave noget kreativt. Vi lærte jer om det nye ord relation som i den her sammenhæng betyder en forbindelse. John fortalte jer, at der mellem alle mennesker er en slags forbindelse som kan være mere eller mindre tydelig. Ved hjælp af gode aktiviteter kan forbindelse styrkes og gøres tykkere.

Derfor lavede I alle et flot "Kom godt ud af det glas". Husk at bruge jeres glas og få jer nogle gode erfaringer med at gøre forbindelse mere synlig.

Det var en virkelig herlig dag og vi håber I får en fortsat god weekend. Vi ses i maj måned.

De bedste hilsner

Louise, Maria og John.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar