mandag den 23. maj 2022

Søskendekurset fik en herlig organiseret våd afslutning

Forårets søskendekursus på Ådalskolen er nu afsluttet og det har været virkelig lærerigt og hyggeligt. Kurset havde sin begyndelse i marts måned og siden da mødtes vi i en lørdag april måned og netop her i den forgangne weekend. Der er blevet snakket, grinet, diskuteret og vendt og drejet en masse ting både omkring ens eget søskendeforhold men også omkring sig selv.

I lørdags var vi alle på en eftermiddagskanotur på Susåen. Det var et herligt afbræk i de mange aktiviteter og en virkelig god måde at være sammen på. Turen gik godt, der blev brugt en masse kræfter og alle kom i mål godt trætte og med røde kinder.

Afslutningen fandt sted i går søndag og hvis der var nogen, som ikke havde været i bad i løbet af dagen så kan jeg bare sige, at nu blev alle våde. Der var blevet foreslået en vandkamp som det endelige punktum og jeg skal sige, at der blev vandkamp. De sidste kræfter blev i den grad brugt. Tusind tak for en god dag, et super godt kursus og vi håber, at I alle kom godt hjem. Kan I have det godt og få jer en god sommer.

De allerbedste hilsner

Gitte, Nadia og John

Ingen kommentarer:

Send en kommentar