tirsdag den 5. februar 2019

Hvorfor søskende er for vigtige til at blive ignoreret


Gruppeleder John Quist Frandsen fra Ådalskolens søskendekursus i Ringsted udtrykker det meget klart. Sammen med inspirerende kollegaer fra Ådalskolen står han i spidsen for Ådalskolens søskendekurser for børn i alderen 9-12 år som har en bror eller søster et handicap. John fortæller, at søskende gennem hele livet deler mange af de samme oplevelser og bekymringer som forældrene. Børnene bekymre sig om fremtiden, om deres forældres trivsel, om deres søskende får venner eller et godt liv og tusindvis af andre ting. I virkeligheden mange bekymringer som deres jævnaldrende klassekammerater aldrig nogensinde kommer i nærheden af. Det er helt unikt for søskende. Og tænk så lige over, at søskende er dem, som vil have den længstvarende relation af alle til deres bror eller søster. Rigtig mange år ud i fremtiden.
Og John fortsætter… “Søskende fortjener i den grad opmærksomhed, de er alt for vigtige til at ignoreres”.
Her på bloggen fortæller vi meget mere om Ådalskolens søskendekursus i Ringsted, om konkrete elementer i kurset, deltagernes tanker og ikke mindst en masse gode billeder af kammeratskabet gennem tiderne. Det er muligt at komme i kontakt med os for at høre mere om søskendekurser eller blive skrevet op til det næste kursus. Brug ”besked funktionen” her på siden, ring 41 99 40 71 eller skriv til vores e-mail soskendekursus@gmail.com

Vær med til at anerkende søskende og giv dem det som de har fortjent for deres indsats både nu og ikke mindst for fremtiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar