søndag den 29. april 2018

Det skal være fedt at komme på et søskendekursus

Vi vil i dette blogindlæg prøve at beskrive Ådalskolens søskendekursus i Ringsted med børneord. Vi har skrevet mange blogindlæg til de voksne men her kommer et forsøg direkte til dig, som er i alderen 9-12 år. Birgit, Nadia og jeg laver søskendekurser for dig fordi vi gerne vil give dig en god, sjov og anderledes oplevelse. Måske går du allerede til fodbold, til håndbold, til karate, til spejder, til gymnastik, til tennis eller noget helt andet og du har sikkert også på eller andet tidspunkt været af sted på koloni, lejr eller hyttetur med skolen? 
Kender du det? 
Så læs bare videre. Når du har en fritidsinteresse, som du godt kan lide så mødes du sikkert en gang om ugen med andre børn. I øver, træner og lærer af hinanden for at blive endnu bedre.
Når du har en fritidsinteresse så oplever du også et godt kammeratskab, sjov, ballade, alvor, leg og I har alle en ting til fælles. I er fælles om jeres interesser for fodbold, håndbold, natur, idræt osv. Du gør det fordi det er sjovt. Et søskendekursus er præcis det samme som en fritidsinteresse.
Det varer 3 weekends og den sidste lørdag skal vi på en hyttetur. Det I som søskende har til fælles er, at I alle har en bror eller søster med et handicap. Det er der jo ikke noget galt med, det er ikke noget problem i, det er ok, det er i orden - sådan er det i din familie.
Vi vil gerne byde dig velkommen til et sted, hvor du kan mødes med andre børn i samme alder som dig, som også har en bror eller søster med et handicap. Når vi mødes skal vi lege sjove lege, se film, spille computer, dele historier, og du vil opleve, at der er rigtig mange andre børn, som har det netop som dig. Du vil med det samme nikke genkendende til de andre børn erfaringer og oplevelser og du vil opleve hvilken lettelse det er, at din historie bliver lyttet til og anerkendt.
Så husk på vores motto ”Det er fedt at komme på søskendekursus ellers er det ikke et søskendekursus”. Du er meget velkommen til at skrive en e-mail til os på soskendekursus@gmail.com når du har noget, som du vil spørge os om.
Vi glæder os
Hilsen
Birgit, Nadia og John

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Søskendekursus holder sommerferie

Hej alle Ådalskolens søskendekursus holder sommerferie i juli måned. Vi ønsker alle vores søskende og familier en god og dejlig ferie og ...