tirsdag den 16. juli 2013

Hemmeligt kun for børn

Vi vil igen bruge et indlæg på at beskrive søskendekurset med børneord. Vi har skrevet rigtig meget til de voksne, men vi synes nu at tiden er inde til at skrive netop til dig, som er i alderen 9-12 år. Birgit, Birgitte, Marc og jeg laver et søskendekursus for dig fordi vi gerne vil give dig en god, sjov, lærerig og anderledes oplevelse. Måske går du allerede til fodbold, til håndbold, til karate, til spejder, til gymnastik, til tennis eller noget helt andet og du har sikkert også på eller andet tidspunkt været af sted på koloni, lejr eller hyttetur med skolen?
                  
Kender du det? Så læs bare videre

Når du har en fritidsinteresse, som du godt kan lide så mødes du hver uge med andre børn og I øver og lærer af hinanden for at blive bedre. Når du har en fritidsinteresse så oplever du et godt kammeratskab, sjov, ballade, alvor, leg og I har alle en ting til fælles. I er fælles om jeres interesser for fodbold, håndbold, natur, idræt osv. Du gør det fordi det er sjovt. Det er det som holder jer sammen.

Et søskendekursus er præcis det samme som din fritidsinteresse.

Kurset varer 3 weekends og den sidste lørdag tager vi på en hyttetur til Bromme Centret ved Sorø. Det du som søskende har til fælles med alle de andre børn er, at I har en bror eller søster med et handicap. Det er der ikke noget galt med, det er ikke noget problem i, det er ok, det er i orden - sådan er det i jeres familie. Vi vil gerne byde dig velkommen til et sted, hvor du kan mødes med andre børn i samme alder som dig, der også har en bror eller søster med et handicap. Når vi mødes skal vi lege sjove lege, se film, spille computer, dele historier, og du vil opleve, at der er rigtig mange andre børn, som har det netop som dig. Så husk på vores motto ”Det er fedt at komme på søskendekursus ellers er det ikke et søskendekursus”. Du er meget velkommen til at skrive en e-mail til os på soskendekursus@gmail.com når du har noget, som du vil spørge os om.

Vi håber på at se dig
Hilsen
Birgit, Birgitte og John

3 kommentarer:

  1. Det lyder som et rigtigt spændende kursus - og meget relevant. Jeg har gjort lidt reklame for det på min blog http://autisme-mor.blogspot.dk/

    Jeg har lige et enkelt spørgsmål til jer. Hvad koster kurset?

    Med venlig hilsen
    Tove Knudsen Jensen

    SvarSlet
  2. Hej Tove
    Mange tak for din reklame. Det er helt sikkert det vi har brug for. Jo mere jo bedre.
    Hilsen John

    SvarSlet
  3. Hej
    Kurset koster 4250 kr og varer 40 timer. Hilsen John

    SvarSlet